Voiajori MOLDOVA Пятница, 2024-03-29, 1:10 PM
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » VETIRINARIE ветиринария » PROFILACSIE » USTUROIUL
USTUROIUL
LUCAДата: Понедельник, 2011-10-31, 10:54 PM | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 477
Репутация: 11
Статус: Offline
Usturoiul, Fapte pentru agricultori
Usturoiul, Fapte pentru agricultori
de Dr. Chalmers A, DVM



Usturoiul, al cărui nume ştiinţific este Allium sativum, este o plantă comună, utilizate la nivel mondial în produsele alimentare. Din cele mai vechi timpuri, usturoiul a fost folosit pentru o varietate de boli umane, şi chiar proprietăţi magice pentru a alunga spiritele rele au fost atribuite la usturoi. De fapt, aceasta a fost o dată considerată absolut esenţială pentru a îndepărta vampiri. In vremuri mai moderne, utilizarea de usturoi a fost un subiect de cercetare, în special în medicina umană. Usturoiul a fost raportat de a avea proprietăţi insecticide, antibacteriene, antifungice si anti-tumorale, precum şi scăderea glicemiei şi lipidelor, precum şi reducerea obstructia vaselor de sange, care duce la atacuri de cord si accidente vasculare cerebrale la om. Se pare că interesul populare este mai mare în Germania, în cazul în care pregătirile usturoi pentru om reprezintă cea mai mare vânzare de toate medicamentele prescrise. Cum afectează usturoi porumbei este speculativă, dar aici sunt unele fapte generale spicuite din aceasta planta de la un publicatii câteva medicale şi nutritive.

Principalul ingredient activ din usturoi este alicina, un compus cu conţinut de sulf, care, cu produsele sale de degradare, produce miros caracteristic. Mirosul este legată de prezenţa de sulf. Atunci când cuişoare sunt zdrobite, alicina este format prin acţiunea enzimelor pe un produs chimic cunoscut sub numele de precursor alliin. Alţi compuşi biologic activi legate de alicina, ajoene cum pot fi extrase din usturoi, de asemenea. Efectele pozitive ale căţei de usturoi proaspăt par a fi destul de sigur, în timp ce pentru preparatele comerciale moderne este, în general, nu foarte convingătoare. Unul dintre motivele pentru dificultatea de a demonstra eficienţa de usturoi este că mulţi compuşi chimici activi în păstăile pot fi pierdute în timpul prelucrării. De exemplu, cu atenţie şi uscate si maruntite cuişoare păstrează eficienţa lor, dar extracte de uleiuri sau preparate prin distilare cu vapori sau solvenţi organici pot avea activitate redusă. Extracte erau reci miros redus şi poate reţine mai mult activitatea de usturoi. Alicina este cunoscută pentru a rupe în timpul distilare cu vapori pentru producerea de uleiuri volatile folosite în preparatele usturoi multe. În mod similar, conţinutul alliin natural de usturoi poate varia în funcţie de un factor de 10. Există, de asemenea, o confuzie cu privire la problema de preparate "miros" usturoi. Unele dintre ele nu miros, dar ele nu conţin substanţă activă. Unele preparate activă nu poate avea nici un miros, dar dacă alicina este eliberată atunci când produsul este consumat, exista o sansa puternic că nu va fi un miros detectabil si aroma că este Una din problemele. Puterea de usturoi pare să depindă de condimente - miros. Odată ce usturoiul este uscat, praf sau pastile inodoră, isi pierde anumite proprietăţi care pot face util pentru sănătate!
Прикрепления: 3773582.jpg (194.2 Kb)
 
LUCAДата: Понедельник, 2011-10-31, 10:55 PM | Сообщение # 2
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 477
Репутация: 11
Статус: Offline
Reduceţi toate informaţiile cu privire la usturoi câteva afirmaţii simplu este foarte dificil de a face. Cu toate acestea, se pare că, indiferent de baza de utilizare a acestora, păstăi proaspete sunt o sursă de înaltă calitate pentru componente importante de usturoi. Alte preparate comerciale, cum ar fi pulberi sau uleiuri poate sau nu poate fi utilă, deoarece procedurile de prelucrare poate dilua sau elimina compuşi eficace. Dacă aveţi posibilitatea de a alege şi de cele mai multe dintre noi sunt de cumpărare de usturoi şi de a pregăti solutiile de care aveti nevoie.


Având în vedere "sensibil" natura compuşi activi de usturoi, se pare că de încălzire sau fierbere cuişoare zdrobite de peste 60 ° C (amintiţi-vă apa fierbe la 100 ° C), poate fi suficientă pentru a provoca o pierdere semnificativă a acestor substanţe cheie. Pe baza acestor informaţii, este logic ca case preparatele de soluţii de usturoi nu ar trebui să fie încălzită în aşa fel încât să-şi păstreze importante compuşi în soluţie. Fiţi conştienţi de faptul că alicina este uşor de transformat într-un compus numit-disulfit dialil mai volatile, ceea ce înseamnă că efectele sale pot fi tranzitorii.

Alicina este cunoscută pentru a avea proprietăţi antibacteriene şi par a fi eficace la concentraţii cât mai scăzute 1:125.000 (care este o parte a of'allicine 125 000 parti de apa). În comparaţie cu penicilina, alicina este acordat pentru o activitate care este de aproximativ 1% din activitatea de penicilină. Usturoi inhibă creşterea sau ucide aproximativ doua duzini de tipuri de bacterii (inclusiv Staphylococcus spp. şi Salmonella.), Şi cel puţin 60 de tipuri de ciuperci şi drojdii. Alicina pare a fi principala substanta chimica responsabil pentru acest efect. Deci, dacă aroma este distrus prin fierbere sau prelucrare, şi alicina este asociat cu mirosul, usturoiul poate pierde capacitatea de a lupta împotriva bacteriilor, fungilor şi levurilor. Într-un studiu recent, cercetatorii au examinat capacitatea de usturoi pentru a ucide organism care provoacă tuberculoza. Ei au adaugat o mare extract de usturoi alicina in 30 de tulpini de bacterii care provoacă tuberculoza in tuburi de testare. O lună mai târziu, a făcut o avarie critică usturoi la fiecare dintre cele 30 de culturi.
 
LUCAДата: Понедельник, 2011-10-31, 10:55 PM | Сообщение # 3
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 477
Репутация: 11
Статус: Offline
Urme element de seleniu şi germaniu sunt două componente ale japoneze usturoi, şi aceste minerale pot avea un oarecare efect de activitatea lor ca antioxidanti, care sunt substanţe care protejează celulele şi ţesuturile împotriva efectelor dăunătoare ale peroxizi în organism . În al doilea rând, ele sunt importante in dezvoltarea normala a sistemului imunitar, şi în cele din urmă, ele pot avea activitate de bun ca un agenţi anti-cancer. Seleniu în sine sa dovedit a avea un spectru larg de activitate impotriva cancerului la şobolani, de exemplu. Pe de cealaltă parte a monedei, multe cazuri de reacţii alergice la usturoi au fost cunoscute să apară la om. Reacţii, cum ar fi dermatita (inflamarea pielii) si astm bronsic sunt raportate. Un anchetator a constatat că doza maximă tolerabilă a taxelor de extract apos (un extract într-o soluţie pe bază de apă) la om este de 25 cc. Dozele mai mari cauzate arsuri grave la nivelul esofagului (esofagita) şi de stomac, vărsături şi. Unii compuşi extrase din usturoi sunt, de asemenea, irita tesuturile din gura de om.

Un beneficiu posibil de usturoi sau a compuşilor săi ar putea fi capacitatea sa de a creşte mecanismele de substanţe, cum ar fi eliminarea de agenţi cancerigeni. În unele studii, usturoi sa dovedit a avea un efect stimulant asupra anumitor enzime care sunt cunoscute a fi eficiente în eliminarea substanţelor toxice din organism. Aceste substanţe pot produce leziuni ale organelor corpului şi chiar să conducă la modificări canceroase, usturoi şi poate oferi o oarecare protecţie. Într-un studiu de laborator, de exemplu, soarecii au fost hraniti sulfurat dialil derivate din usturoi, înainte de a fi expus la o formă de cancer cauzate de substanţe chimice. Soareci hraniti cu usturoi derivate din compusi au avut cancer 74% mai putine a colonului (intestinul gros) decat cei care nu au primit compus de usturoi. De asemenea, a fost demonstrat la animalele care compuşi ai sulfului în usturoi poate inhiba dezvoltarea cancerului pulmonar, intestinul gros si esofag. Din păcate, nu există dovezi solide că usturoiul poate proteja oamenii impotriva cancerului. Acest lucru poate fi, deoarece nu protejeaza, sau pentru că nici un studiu serios a fost efectuat la om.

Problema este dacă usturoi bun pentru inima omului nu poate fi încă răspuns. Este pur şi simplu prea devreme pentru a spune. Cu toate acestea, studiile preliminare la om şi animale sugereaza ca usturoiul poate reduce nivelurile de arterei-colmatare de grăsimi ca LDL (colesterolul rău) şi creşterea nivelului de HDL (colesterol bun). Problema este că acele cantităţi sunt echivalente cu 14 - 230 păstăi pe zi pentru un om! Evident, ar fi foarte greu să stea prea aproape de o astfel de persoană! Pot exista şi alte efecte pozitive asupra vaselor de sange. Usturoiul pare să crească în momentul în care ia la coagularea sângelui, şi poate ajuta la dizolvarea cheagurilor de sânge care s-au format deja. Mult, mult mai mult locul de muncă trebuie să fie făcut pentru a evalua efectele de usturoi asupra sănătăţii umane şi animale.
 
MSgutaДата: Четверг, 2011-11-03, 10:54 PM | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Модераторы
Сообщений: 13
Репутация: 1
Статус: Offline
ULEI DE USTUROI

Cum se obtine uleiul de usturoi ?Daca va ganditi la presare ,Va inselati.!Curatati usturoiul si la introduceti in vas de 2 l peste care turnati circa un pahar de ulei de floarea soarelui.Cu ajutorul robotului sfaramati usturoiul pana cand se face o pasta de usturoi.Pasta turnati in butoiul de plastic de 20 de litrii peste care turnati restul de 5 litrii ulei de floarea soarelui.
Lasati asa timp de 10 zile .Dupa 10 zile aveti 5 litrii de ulei de usturoi.
Circa jumatate de litru de usturoi se toarna peste cantitatea de 10 kg.mancare de preferinta orzoaica (deoarece absoarbe bine uleiul)sau alte seminte.
Astfel ati obtinut mancare cu ulei de usturoi.Saptamanal dati la porumbei de 2,3 ori .
 
LuscaДата: Понедельник, 2012-01-30, 3:33 PM | Сообщение # 5
Рядовой
Группа: Проверенные
Сообщений: 9
Репутация: 2
Статус: Offline
Suc de usturoi natural homemade
In 1,5 litri de apa se pun 8 capatani mari de usturoi curatate si pisate marunt. Se mai adauga 1 lingurita cu miere din prima zi si se lasa la macerat. LA 1-2 zile il mai agitati bine, dupa 7 zile mai adaugati o lingurita de miere si o ceapa mare tocata marunt , agitati la 1-2 zile, dupa 4-5 zile mai puneti o lingurita de miere iar dupa cam 3 saptamani este gata, il scurgeti de pulpa grosiera, stoarceti 2 lamai si il pastrezi in frigider. Eu folosesc urmatoarea formula de administrare: pe 1 ale luni le dau otet in apa cate 10 ml/litru iar pe 15 ale lunii le dau suc de usturoi 5ml/litru de apa, sa nu le lasati aceste amestecuri mai mult de 2 zile. Dupa ele se da apa curata. Ps: sa nu amestecati sucul de usturoi cu otetul k nu o sa aveti rezultate.

Sucul de usturoi este foarte benefic la urmatoarele:

salmonela;
tricomonoza;
vermicid;
antibiotic natural;
Otetul de mere preferabil din acela cu miere este foarte benefic in urmatoarele:

salmonela;
tricomonoza;
in reproducere;
pentru paraziti externi;
pentru penaj (il face mai lucios);
 
LUCAДата: Вторник, 2014-02-25, 6:37 PM | Сообщение # 6
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 477
Репутация: 11
Статус: Offline
ULEI USTUROI NATURAL 150ML -35lei

                                           450ML-60lei               
Usturoiul este o planta cunoscuta si folosita de mii de ani din cauza proprietatilor sale curative. Usturoiul stimuleaza secretiile gastrice impiedicand fermentarea si alte probleme ale digestiei. Acesta faciliteaza o mai buna circulatie a sangelui, asigura protectie cailor respiratorii si impotriva viermisorilor. Marea majoritate a columbofililor cunosc proprietatile usturoiului si numerosi sunt aceia care vor sa-l administreze porumbeilor lor. Pentru aceasta, unii pun in mod regulat cate un catel de usturoi in apa de baut. Aceasta metoda nu este cea mai buna caci in acest caz, porumbeii nu profita decat foarte putin de proprietatile usturoiului. Natural, specialistul n°1 in alimentatie, a studiat si a rezolvat aceasta problema cu ajutorul dieteticienilor si veterinarilor. Astfel a aparut Uleiul de Usturoi Natural. [... detalii] Uleiul de Usturoi Natural este compus din extracte de usturoi pur si ulei de soia rafinat, bogat in acid linoleic si in lionelina.
Uleiul de Usturoi Natural contine de asemenea si vitamina E care influenteaza favorabil fecundarea porumbeilor si este indispensabila bunei functionarii a muschilor si a sistemului nervos.

MOD DE UTILIZARE
In dezvoltare si in timpul naparlirii
A se amesteca de 2-3 ori pe saptamana ulei de usturoi si Drojdie de bere Vitaminor in Portia zilnica de graunte – 30 de picaturi de ulei de usturoi la un kg de graunte.

In timpul sezonului sportiv
La intoarcerea de la concurs : in ziua respectiva si a doua zi, a se amesteca ulei de usturoi si drojdie de bere intrun mix usor (purificator), 30 de picaturi de ulei de usturoi la kilogram.

In pregatirea pentru un concurs de fond
Uleiul de soia incorporat in uleiul de usturoi Natural este mijlocul ideal pentru a produce (in termen scurt) rezerve de grasime in corpul porumbelului. Pentru pregatirea la o etapa de fond noi va sfatuim ca inainte de concurs cu 4-6 zile (in functie de distante, fond sau fond mare) sa amestecati o picatura de ulei de usturoi per porumbel la ratia de graunte la care mai adaugati si drojdie de bere Vitaminor.
 
Форум » VETIRINARIE ветиринария » PROFILACSIE » USTUROIUL
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz